John Masters Organics Hair Oil

John Masters Organics Hair Oil werkt het best voor medium poreus haar. Het verzorgt dit haartype uitstekend, houdt het in goede vorm en maakt het haar gezonder en mooier.

Je moet het proberen!

Er zit slechts één olie in John Masters Organics Hair Oil

Het belangrijkste bestanddeel is arganolie. Het bevat antioxidanten, reduceert vrije radicalen, vitamine E en stoffen die het haar er mooi uit laten zien en een juiste verzorging geven. De werking richt zich op diepe hydratatie, waarbij het haar weerbaar en zacht wordt. Het geeft ook een natuurlijke glans. De olie die wordt gebruikt in John Masters Organics Hair Oil is organisch.

Uiterst gemakkelijke applicatie van John Masters Organics Hair Oil

Kleine maar handige pipet zit bij het product inbegrepen. Hiermee kun je een geschikte hoeveelheid van de cosmetica doseren. John Masters Organics Hair Oil wordt ongeveer minder dan een uur aangebracht op schone en vochtige lokken. Daarna was je het uit en laat je het in de lucht drogen. De olie mengen met andere producten is een heel goede oplossing. Je laat zo’n mengeling ongeveer twee uur zitten, spoelt het uit met warm water en een milde shampoo.

Je zult versteld staan van de werking avn John Masters Organics Hair Oil!

John Masters Organics Hair Oil is een lichtgewicht, niet-bezwarende, niet-vettige formule. Het product hydrateert prima, verlaagt de haarporositeit en maakt glad. Het zorgt ook voor de haarpuntjes en lokken die beschadigd zijn door kleuring en warmtestyling. Dankzij de olie zal het gemakkelijker te stylen zijn en je kunt je haar makkelijker ontklitten. Het zal veerkrachtig en beheersbaar zijn, en resistent tegen de werking van externe factoren.

Inhoud: 59 ml

Applicator: kleine pipet

Samenstelling: bevat arganolie

Formule: semi-vloeibaar, lichtgehel kleur, delicate geur

Voordelen:

  • lichte en niet-bezwarende formule
  • houdt het haar gezond
  • gemakkelijker kammen en stylen
  • beschermt tegen vrije radicalen en externe middelen

Nadelen:

  • bevat slechts één olie
  • kleine inhoud
  • alleen aanbevolen voor medium poreus haar
  • je moet het haar voor elke applicatie aanbrengen
  • de applicator kan te klein en ongemakkelijk lijken voor sommigen van jullie