Moroccanoil Treatment Original

Deze haarolie werkt voor alle haartypes. Moroccanoil Treatment Original houdt het haar en de hoofdhuid in goede conditie.

Het verzorgt het kapsel uitstekend, ongeacht de lengte en densiteit.

Moroccanoil Treatment Original bevat een unieke arganolie

Moroccanoil Treatment Original bevat arganolie. Het is het meest voorkomende stof die aanbevolen is voor alle haartpes. Het bevat natuurlijke antioxidanten, vitamine E en zonnebrand. Hoe werken deze ingrediënten? Ze neutraliseren vrije radicalen, gaan haaruitval tegen, vertragen het verouderingsproces. Ze maken het haar sterk, gezond en glanzend.

Moroccanoil Treatment Original gebruiken is niet zo moeilijk

Moroccanoil Treatment Original is iets anders dan andere haaroliën – het flesje heeft geen pomp of pipet. Je moet de applicator zelf bevestigen; het zit in het doosje. Breng de olie aan op schoon haar, ontklit het grondig. Na een paar uur was je je haar en föhn je de lokken. Weet je dat je Moroccanoil Treatment Original kunt toevoegen aan haarverf of andere producten om de absorptie te verbeteren? Als gevolg zal de kleur van de verf intenser zijn, terwijl het effect langduriger is.

Moroccanoil Treatment Original werkt geweldig!

Moroccanoil Treatment Original versterkt en herstelt. Het beschermt de lokken tegen de werking van schadelijke externe factoren, uv-straling en warmte geproduceerd door stylinghulpmiddelen. Moroccanoil Treatment Original versnelt de föhntijd, ontklit en maakt kroezige lokken glad. De formule is niet vettig en geeft een natuurlijke glans.

Inhoud: 50 ml en 100 ml

Applicator: pomp in de verpakking

Samenstelling: bevat arganolie

Formule: dik, geel, karakteristieke geur

Voordelen:

  • voedt alle haartypes
  • twee inhoudsmaten beschikbaar
  • beschermt tegen schade van externe middelen
  • bevat vitamine E, wat vrije radicalen tegengaat
  • werkt als stylingproduct voor dagelijks gebruik

Nadelen:

  • de applicator en het flesje zitten apart
  • bevat slechts één olie