Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil wordt aanbevolen voor alle haartypes.

De belangrijkste taak is het beschermen van kleurbehandeld haar en het definiëren van de natuurlijke haarkleur.

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil kan opscheppen met maar liefst vier plantenoliën!

Het is een van de haaroliën die originele ingrediënten bevat. Er zitten vier oliën in Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil: pracaxi, argan, maïs en en camelia. De eerste maakt het haar resistent. De tweede bevat veel vitamines en micronutriënten. Maïsolie geeft veerkracht en nutritionele ingrediënten. Het laatste bestanddeel geeft glans. Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil bevat ook witte imperial tea complex, wat vrije radicalen neutraliseert, vroegtijdige veroudering van haar tegengaat, de hoofdhuid hydrateert en haaruitval reduceert.

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil gebruiken is zeer gemakkelijk

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil kan worden gebruikt voor of na het haarwassen. De cosmetica verwijdert talg, overblijfselen van stylingproducten en dode huidcellen van de hoofdhuid. Breng een of twee pompjes aan op de gehele lengte van het haar, ontklit de lokken en masseer de hoofdhuid even. Vervolgens meng je de olie met warm water om schuim te vormen. Daarna was je het haar met shampoo. Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil kan ook worden aangebracht voor het föhnen als stylingprimer en voedend product. Het enige wat je hoeft te doen is een pompje aanbrengen vanaf het middenlengte tot de haarpuntjes

Je zult verrukt zijn met de werking van Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil!

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil beschermt kleurbehandeld haar. Het beschermt tegen de schadelijke werking van sommige ingrediënten in haarverf en kleurproducten. Bovendien maakt de cosmetica glad, temt het onhandelbare lokken en helpt het met de haarstyling. Het maakt het haar sterker, voorkomt schade in verband met kleuren en andere haarstylingbehandelingen. De olie hydrateert de hoofdhuid en voorziet het haar van glans. Het mooiste van Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil is de zonnebrand die erin zit. Dankzij dit bestanddeel, zal jouw haar nooit worden blootgesteld aan de werking van zonnestralen.

Inhoud: 125 ml

Applicator: handige pomp

Samenstelling: oliën en siliconen

Formule: semi-vloeibaar en kleurloos, geweldige geur

Voordelen:

  • beschermt kleurbehandeld haar tegen uv-straling
  • zorgt ervoor dat de haarkleur niet vervaagt
  • maakt glad en disciplineert
  • zeer gemakkelijke applicatie
  • mooie textuur
  • heerlijke geur
  • bevat natuurlijke oliën
  • grote inhoud

Nadelen:

  • bevat veel siliconen