L’Oreal Rich Mythic Oil

L’Oreal Rich Mythic Oil wordt aanbevolen voor alle haartypes.

De belangrijkste taak is: kroezing en staticiteit tegengaan, onhandelbaar opvliegend haar temmen, glans geven.

De samenstelling van L’Oreal Rich Mythic Oil is erg origineel

L’Oreal Rich Mythic Oil bevat twee oliën: rijstzemelenolie en arganolie. De eerste bevat vitamine E, wat beschermt tegen vrije radicalen, haarzakjes versterkt, de conditie van de hoofdhuid verbetert, huidcellen opnieuw opbouwt en antiseptische werking biedt. Arganolie ondersteunt de werking van rijstzemelenolie: het geeft glans en maakt glad.

L’Oreal Rich Mythic Oil gebruiken is makkelijk!

L’Oreal Rich Mythic Oil wordt geleverd met een pomp, wat het aanbrengen gemakkelijker maakt. Kies de dosis die past bij de lengte en densiteit van jouw haar. Een pompje is genoeg voor kort haar, terwijl twee pompjes voor medium lang en lang haar goed zijn. Wrijf de olie in jouw handpalmen om het vloeibaarder te maken en gemakkelijker aan te brengen. Onthoud dat je de cosmetica gelijkmatig verdeelt. Breng L’Oreal Rich Mythic Oil aan op droog of vochtig haar; vermijd de hoofdhuid.

Werking van L’Oreal Rich Mythic Oil. Je zult verrast zijn!

L’Oreal Rich Mythic Oil is de beste glans-boostende olie. Bovendien reduceert het kroezing en staticiteit, het temt, vergemakkelijkt styling en kammen, versnelt de haardroogtijd. De cosmetica is lichtgewicht, daarom is het makkelijk aan te brengen; het wordt gemakkelijk opgenomen en laat geen vettig laagje achter. Verder zorgt L’Oreal Rich Mythic Oil ervoor dat de haarpuntjes niet gespleten raken, dus föhen en stijlen worden veiliger en is gemakkelijker.

Inhoud: 100 ml

Applicator: gemakkelijk te gebruiken pomp

Samenstelling: rijstzemelenolie en arganolie

Formule: semi-vloeibaar en kleurloos, mooie geur

Voordelen:

  • originele ingrediënten
  • zeer lekkere geur
  • vergemakkelijkt styling, kammen
  • gemakkelijke applicatie
  • grote inhoud

Nadelen:

  • het product kan niet worden aangebracht op de hoofdhuid
  • biedt geen voeding
  • geen helende eigenschappen